Gött gym pass!

img_5105 (MMS)

Gött gym pass! Känner mig otroligt stolt nu efter att jag kommit hem från gymmet! Fruktansvärt varmt va det där inne och när den sista övningen skulle göras gick strömmen i hela Floda så blev att träna i mörkret, mysigt och annorlunda...;) Nu sitter jag och degar i soffan och ska snart ut och övningasköra lite med min pappa!  Hej så länge:)


Jobb, jobb och jobb!

img_6837 (MMS)

Slutar kl15.00 och då blir det hem och träna för första gången på riktigt länge så ska bli skönt att röra lite på kroppen. För övrigt var jag ute hela dagen igår och solade och badade nere vid drängsered. Avslutade gårdagen med grill och en kall och en mysig kväll med min ÄLSKLING!


Tävling


Jag är med och tävlar om en valfri klocka http://millahoman.blogg.se/2011/june/tavling-valfri-klocka.html och skulle ville tipsa om att du också borde vara med i tävlingen!






L'ecole National







SOL



Underbara varma sol! När solen skiner så blir allt faktiskt mycket lättare, sängen var inte alls lika lockande när klockan ringde utan ville upp och göra ordning mig för att sedan ta en härlig morgon promenad till tåget för ta mig till jobbet. 

Har precis öppnat butiken och sitter nu och dricker iskallt vatten och försöker svalka ner mig lite eftersom det är otroligt varmt och ingen luft här inne. Tror dock att det kommer vara helt dött idag på Freeport, för vem vill dra hit på sig lediga tid när en solig stand och ett dopp i sjön/havet låter som en mycket mer lockande idé.

Skulle inte jobba idag egentligen men Malin min arbetskamrat behövde gör annat på morgonen så jag ställde upp och jobbar en kort dag till kl14.30, sen ska jag direkt hem och pressa i solen!! Får hoppas jag får lite färg även fast jag kommer hem runt kl16. Blir att smörja in sig i några lager brun utan sol med, är ju Niclas pappas bröllop i helgen så vill vara brun och fin.

Finns inte så mycket att göra här, alla kläder är vikta och prismärkta eller har en låda kvar men den står längst in och längst upp på lagret, alltså utanför min räcklängd så blir att sitta här och ska även försöka lista ut hur ma mobilbloggar och skickar mms från mobilen in till bloggen så jag kan lägga upp bilderna jag har på mobilen till bloggen. Kan ju använda sladden men den bär jag inte så ofta med mig, så  lär jag mig detta är det ett stort plus!






Outta My Head



På jobbet, uttråkad och jätte trött. Det är så lugnt och så tyst det enda jag hör är mina egna andetag och låten Outta My Head med Leona Lewis. Jobbar ifrån kl10-19.00 buhu, jaja bara att hålla ut när timmarna går långsamt men blir det mer folk kommer det bli roligt!

Igår var jag på Liseberg med min gosse, vi åkte in vid 19.30 och var bara där o några timmar men hann åka ballder, lätt det bästa med liseberg! hur skön som helst är den bergochdalbanan! Vi gick även runt och tittade och spelade lite och myste, sen gick vi hem och avslutade kvällen med Ben & Jerry.


kan ju tillägga att idag åker folket till P&L och festar ihjäl sig, lite avundsjuk hehe..



 
Glömt att skriva om killen ovan!!! I onsdags då jag jobbad själv här strax innan stägning kom en snygg trevlig kille in i butiken och vi börjar prata lite och vi pratar lite om L'ecole, och det går några minuter och då upptäcker jag att både skjortan och jackan är från oss och även väskan han bär... Sneglar upp lite på våra väggar där det sitter stora bilder på en killmodell och inser i samma ögonblck att killen som är på väggarn är killen jag har precis framför mig...




Love



Känner kärleken i luften, det är sommar och vi vårdar vårt förhållande. Vi kämpar på och  vi ska ge järnet nu. Jag älsar dig Niclas Frahmer.

Kom hem från en stund sen, inatt ska jag sova hemma och bara vara ensam och vårda om mig själv.

Har varit ledig sen i onsdags så har slappat en hel del och mys med mitt hjärta! I torsdags var vi inne och shoppade, blev en t-shirt, en stickad tröja, en väska och ett par underbara ballerina som jag klickade med direkt!

Fredagen(midsommarafton), SOFTADE och gymmade på morgonen med Niclas. Drog iväg en stund till goaste Emma och käkade jordgubbar och kladdkaka och myste! sen lånade jag hem filmen UP och kollade på en med Niclas och somnade så gott i hans famn.
Nu idag har jag bara slappat och ska som sagt fortsätta med det, ska förska blogga en gång till och få upp bilder på vad jag handlade. PUSS



Tröja H&M fashion against AIDS, virkade shorts by mormor, väska Åhlens, ballerina Bianco

Hej hej!




Dålig uppdatering jag vet, men har en bra ursäkt! Min man kom hem i måndagskväll så har umgåts med honom hela dagen igår där av ingen bloggtid, men nu sitter jag på jobbet och har "JÄTTE" kul!.. Förstår verkligen inte varför vi ska öppna kl10 på vardagar, antingen är man på jobbet eller så sover man nu. Så varför i hela friden ska jag sitta i en butik och sälja kläder till kunder som jobbar eller sover... Dom första kunderna kommer typ komma vid kl 11.30-12.30, så bara att hålla ut. Men senare på dagen kommer mina kära vänner Alwa och Matilda och kan även hända att Niclas och hans kompis kikar in. Hoppas på det för ska nämligen vara själv i butiken från kl10 till 19.00 BUHU, jaja nu ska jag vika och prismärka kläder! Whio.




All you need is LOVE



MÅNDAG 20/6-11





Då var det måndag igen... Känner inte av att jag har fått sommarlov men har humöret uppe ändå! Trivs bra här på freeport men ibland vill jag allt bara sova ut och gå upp utan att någon väckarkocka ringer! Som idag, idag ville jag allt annat än att gå upp. Låg kvar och znoozade i typ 45 min och fick sedan stressa på mig kläderna och springa till tåget, hehe. Men nu är jag på jobbet och har öppnat butiken och ska snart ta en äcklig kaffe bara för att vakna till liv och få upp ögonen nogolunda.

Har ingen aning om hur länge jag jobbar idag men blir väl till stängning men det gör inte mig något för ikväll kommer min gose Niclas hem så full av lycka att få somna i hans armar!

Nu måste jag damsuga lite och damma och massa annat kul....
 HEJDÅ  HA  EN  GRYM  DAG! Ska jag iaf försöka ha!


 


L'ecole national



På jobbet och har det otroligt segt. Det märks att det är söndag, mest gubbar och tanter som går runt här på freeport såhär tidgt men vid kl13 så vaknar nog göteborg till liv och det blir mer folk och mer att göra.

 






Go dag på L'ecole, började vid kl12 och åkte in med pappa och Monica så slapp att pendla! Sjukt skönt! Pappa och Monica skulle till freeport och kolla runt lite och kom även in till oss och shoppade loss och köpte även lite saker till mig med, hihi.
Imon ska jag öppna butiken helt själv så lite nervös men tror nog att allt kommer gå jätte bra! Ska även vara själv där i några timmar så hoppas att jag slipper problem som kan vara svår lösa haha. Men nu ska jag äta mat och bara slappa, känner att allt jag gör är att jobba, kommer hem och slappar! Men är ledig tisdag och sen hela nästa helg och Niclas kommer nu på måndag så då blir det andra planer.



Koftan är från L'ecole





Så här såg jag ut i butiken idag, blusen är från L'ecole

You and Me



Börjar inlägget med att säga att Lifehouse låt you and me är sjukt bra och den blir om spelad flera gånger på spotify!

För övrigt har jag varit på L'ecole hela dagen, började kl11 och slutade kl19 när jag egentligen skulle sluta kl15 men behövdes en extra på eftermiddagen så självklart hoppade jag in! Då hade jag även mer tid på mig att lära mig kassan så att jag ska klara av att stå själv om det skulle bli så. Allt har gått bra idag, butiken har tagit form och allt har kommit på plats, likadant på lagret där det innan har varit helt kaos! Så det känns nu skönt att det flesta är i ordning

Nu är jag helt slut och ska ta och lägga mig framför tvn resten av kvällen och käka något och bara softa och lufta mina fötter som varit intryckta i ett par obekväma boots.. Imorgon blir det att ta med ett par gympaskor för att byta av till när jag känner att fötterna börjar värka.



Hur jag såg ut idag, kavajen är från L'ecole National




Butiken



Denna kofta (knitwear) har vi sålt mest av idag, köpte även en själv. Pristet är helt sjukt! ENDAST HUNDRA KRONOR! Och den har kostat runt 900kr innan, lite osäker men runt det.. Så ett riktigt kap vill jag säga. Den är sjukt skön och finns även i svart så blir nog att köpa hem en i den färgen med. Och det ännu mer löjliga är att jag har 50% rabatt på allt i butiken så betalade endast 50kr.





ÖPPNING!

Yes, idag är L'ecole National öppet hela dagen på Freeport (kl 10-19). Kom kom kom! Premiäröppningen var igår kl 16 alltså bara öppet i några få timmar, men idag gäller det. En heldag öppet.
Jag är sjukt glad men har funderingar på vad jag ska ha på mig, men blir väl ett par svarta jeans och någon schysst tröja från affären. Spännande tycker jag allt att det ska bli. Allt har gått så himla fort, var på arbetsintervju i måndags, började jobba tisdag och har jobbat varje dag sen dess och idag är det öppning!

Varmt Välkomna!







http://lecolenational.com/site/

Lugn och ro



Är hemma nu efter att ha varit på profact och sagt upp mig, allt gick jätte bra. Jag sa att jag har fått ett nytt jobb med bättre betalt och att jag ville prioretera det och han förstod mig till hundra.
Så himla skönt att ha det gjort, nu ska jag softa hela kvällen. Och inledde det bra med att pappa grillade sjukt gott kött, massa sallad och vitlöksbröd till... MUMS. Nu ligger jag i soffan och låter alla delar i kroppen slappna av vilket dom inte gjort på tre dagar, lugn och ro..

Ska inte upp alls lika tidigt imorgon så det är skönt, börjar jobba vid kl11 och har en kort dag på jobbet till kl15. Så ska hem och ta hand om mig själv imorgon och om jag orkar tillbringa kvällen med någon/några goa vänner.



Skönplagg


Finner inga ord just nu, dessa skor är bara väldigt fina....

Uppdrag uppsägning


Trött trött trött, hänger här i soffan med mig själv och jag.. Vaknade precis, gick och la mig när jag kom hem vid kl13 för att orka åka och jobba och säga upp mig på profact ikväll.
Sjukt nervös, vet inte hur jag ska lägga fram det. Även fast det inte är något seriöst företag så känns det ändå as jobbigt haha. Men säger väl att det inte känns bra och att jag inte har någon motivation att ringa och tjata på människor.

L'ecole, idag på affären har det gått bra. Dock gick ögonen ihop typ för jag fick så lite sömn men som sagt var ju bara där i några få timmar så gick alldeles utmärkt! Vi har fått ordning på största delen av butiken och ska bli intressant att höra imon och höra om det blev våran öppningsdag eller om det blir imorgon. Mina skor från nelly var jag även och hämtade ut idag, satt som handen i hansken! UNDERBARA, kommer användas flitigt. Men nu ska jag slänga i mig några mackor och klä på mig sedan dra mig till stan och utföra uppdrag uppsägning.. Wish me good luck


Igår



Idag

God morgon!

Uppe med tuppen!

Upp tidigt som tusan idag för att hinna vara på jobbet kl 9, tar ju trots allt 1 tim och 30 min att ta mig hemifrån och dit. Men det är värt det, idag ska jag bara vara där i några timmar och röja som fan eftersom vi ska försöka öppna idag vid kl12. Sen vid kl17 ska jag till profact och säga upp mig.... Lite nervös, och lite osäker på om jag ska nämna att jag fått nytt jobb eller bara att jag inte har någon motivation och jag typ kommer dra ner företaget för att jag är så "dålig" på att sälja. Hähä! Jaja nu ska jag sminka mig och sätta på mig skorna. Bilder på mig från igår och idag kommer nog upp senare om jag har tid. Beräknar att jag är hemma vid kl22 eftersom jag troligen kommer få jobba som vanligt idag när jag kommer till profact.. Bara att kämpa på!







So what does the green color say to you ? Some people say it’s a symbol for wealth or maybe envy, all the rich characters only wear green. And at the same time it’s the director Alfonso Cuaron’s favorite color. Guess you all can have your own opinion.





FÖR JAG ÄR LYCKLIG!!!!! Åhh vad jag trivs att jobba på L'ecole! Även fast vi bara har packat upp kläder nu två dar i rad så är det grymt. Sjukt snygga kläder och jätte bra arbetskamrater. Pengar rullar in som det ska, det går bra nu.

Dock är jag helt slut efter att ha jobbat 10 till 19 men tio minuters rast, dock var det mitt egna val men nu är kroppen slut och jag ska krypa ner i sängen med en god bok och vila!
Upp tidigt imorgon, ska vara där kl 9, vi hoppas på att det ska bli våran öppningsdag! Håller tummarna som fan för att vi ska hinna klart med allt.


Hemsidan!!! fast sjukt mycket snyggare är kläderna i verkligheten och det är större urval i butiken!

http://lecolenational.com/products/Women

L'ECOLE NATIONAL




YES!! Hej då PROFACT och Tjenare FREEPORT. Var ju som sagt på anställningsintervju idag i kungsbacka på en affär som heter L'ecole National. Detta är ett nytt svenskt märke som startades 2006 som har sitt kontor i Malmö men har nu valt att öppna en affär på Freeport (märkes outlet). Känns underbart och jag börjar jobba redan imorgon kl 12.00, TRETUSEN plagg kommer in och allt ska prissättas och hängas upp. Jag är laddad som fan och säger upp mig som telefonförsäljare på torsdag.


Kläder från märket L'ecole National

Be somebody

Dålig uppdatering, och det betyder ju egentligen att jag borde ha massor att skriva om men vet inte riktigt hur jag ska formelera mig.
I fredags var jag med min goa vän Felicia, vi lagade mat och snackade. In på natten kom Robin och hennes pojkvän och vi pratade tills solen gick upp. Blev även god frukost med vofflor på lördagen och sedan drog jag hem och grillade med mammsen.
Idag var jag på jobbet men blev hemskickad efter tre timmar för att jag sålde så otroligt dåligt, men är välkommen tillbaka på tisdag då jag ska komma med nya krafter och motivation ;) haha.... Men seriöst, tandborstar.. Vem vill ha det?
Kom precis hem efter att ha kört och åk motorcykel! Riktigt roligt och skönt så här en sommar kväll. Nu blir det grillning och sen kanske jag sätter på en go film och latar mig.

California king bed ♥




California king bed, jag kan inte få nog av låten. Den är helt fantastisk i text och videon är helt underbar och man sitter fastklistrad och bara kollar. Och Rihanna, vilken kvinna. Sjukt vacker, verkar ha bra personlighet och en röst som får mig att rysa. Ett stort plus till henne alltså!

*



Hej hej hej hej hej hej hej.

Idag har jag varit på jobbet sen tolv, utblidat mig på ett nytt uppdrag! Så idag har min försäljning gått sjukt bra!
Men en annan sak som är bra är att jag ska på anställningsintervju på måndag till en affär som ligger i kungsbacka i det stora outletet Freeport! Så det känns jätte bra att ha en möjlighet att komma ifrån att vara telefonförsäljare..
Det man gör är att man ringer och tjatar på om svindrya erbjudanden som oftast är krångliga att säga upp. Så inget för mig egentligen, men ett jobb är ett jobb..

Men nu är jag hemma iallafall och sjunkigt ner i soffan och satt på en film med mamma och sitter nu med ett glas vin. Laddar till morgondagen då jag är helt ledig och bara ska vara hemma och slappa. SKÖNT!



Saknar dig gosen.

*

Proverna gick bra och jag känner mig säker så det känns nu bra! Har nu inget kvar i skolan att göra så bara massa onödiga lektioner men dom flesta är inställda. SKÖNT! Så går man på sommarlov på tisdag!

Ändrade planer efter skolan.. Det blev bad och en go pommes tallrik! Men nu står packning och städning på listan innan mamma kommer och hämtar mig!



Godmorgon!

Nu är det skola som gäller, har varit uppe i snart två timmar och pluggat, duktigt Moa! Under dagen har jag två prov, ett i geografi och ett i samhällen. Känner mig inte säker på något av dem, men får hoppas på att det kommer gå så bra som möjligt.

Efter skolan blir det hem och packa, blir att åka till mammsen idag. Får väl även ta och stor städ mitt sjukt stökiga rum och även damma lite. Alltid lika kul att kombinera packning och städning.. Men värst av allt är nog att hitta orken att packa upp när man anlänt.. Men känner jag mig rätt kommer jag lämna packningen och ta den imon och typ drömma mig bort och kolla på någon go film och mysa lite med min saknade vovve!
Jaja, iväg till skolan nu!






Min räddare!

Just when I felt like giving up on us

Måste erkänna, jag har fått ett arbete av någon annan. En bokrecension, helt olikt mig. Men skulle ha en bokrecension klar till imorgon och inte så lätt att skriv en när man inte ens kommer ihåg när man läste en bok senaste. Så jag tog den brutala utvägen och frågade runt utan framgång, men då kom Niclas och sa att han kunde fråga någon av hans vänner om de hade någon och ALEXANDER HALVORSEN blev min räddare! Tusen tack, tack tack! Så en bokrecention om Ett Öga Rött blev det, och hoppas nu att det här går hem..





It seems like more than distance between us



Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
So confused wanna ask you if you love me
But I don't wanna seem so weak
Maybe I've been California dreaming

* * *



Vilken färg har stjärnan, älskling.


Sitter här och försöker plugga till geografi och samhälls provet men det blir utan framgång. För mycket andra tankar i mitt huvud, andra saker som känns viktigare men som egentligen jag kan ta tag i senare..

Jaja, var en kort och go skoldag idag iaf. Började 8.20 med att lämna in böckerna i matten och sen var det vollyboll på idrotten och där efter slutade jag.
Nu blir det att försöka fortsätta att plugga, sen in till stan och jobba! Alltid lika kul att ringa runt till små griniga gubbar och tanter. Men nu ser vi saker och ting positivt, det är snart sommarlov och då blir det 100% avkoppling!!

BAD



Kom precis hem från Uspen, blev härligt bad och skoj med Lovisa! Blir lycklig av ditt skratt, man kan vara sig själv med dig. Du är en riktigt bra vän!
Tog en redbull efter badet och flög hem

Helgen


Min helg har jag tillbringar med Niclas och jobbbat. Vi solade och badade i lördags med våran prickiga vän. Sedan grillade vi även och avslutade lördagkvällen med filmen dumpa honom. Filmen gav några bra saker att tänka på och man fick många funderingar.
Söndagen gick vi upp tidigt, åt scones och sen begav jag mig till jobbet och sålde hus och hem på ett sjukt varmt kontor.

Mötte upp Niclas igen vid centralen vid sex tiden och vinkade av honom när han tog tåget hem till växjö igen. Nu dröjer det nog ett tag innan vi ses igen.. Längtar redan.



DU


Men det går inte så länge du
inte finns här.





Du ruskar om min värld och gör mig knäsvag. Jag vill veta sanningen för det du säger nu låter för bra för att vara sant.




Think positive


Underbara sol

Igår blev det grillmys med Evelina och Lovisa, vi hyrde även en jätte hemsk film. Filmen hette Bordertown och var verklighetsbaserad på massvåldtäckterna i Mexico. Man inser verkligen hur bra man har det här i sverige!

Idag vaknade vi upp jätte pigga vid 9, så blev upp och göra amerikanska pannkakor och ut i solen och steka. Och jag har legat där sen dess men nu kände jag att det var dags att gå in och göra lite lunch så får se vad det blir för gott!









EVELINA



Evelina kom till mig vid tre och vi har myst sen dess, vi gjorde en go räksallad drack lite gott vin och efter det så gick vi ut i solen, la ut en filt och massa kuddar och drack sourz och åt godis och vindruvor och göttade oss med massa gött snack. Saknat tjejen så sjukt mycket så känns jätte bra att sitta här med godingen igen och ha det mys!

STUDENTEN


Idag tog 3orna på skolan studenten och kan säga att jag är sjukt avundjsuk och taggad på min student som är om.... TVÅ ÅR.... haha. Men man blev lycklig själv av att se dom så glada! Imorgon slängs dom ut i vuxenlivet och dom flesta blir arbetslösa så lite glad är jag allt att ha ett tag kvar. Men nu idag ska dom glädjas och vara lyckliga!



RSS 2.0