Vindruvor


På jobbet medans ni andra solar antar jag.. Känner att jag haft mycket otur med vädret, när jag är ledig så regnar det och när jag jobbar är det strålande sol... Men Lovisa var här en sväg så fick lite sällskap men nu sitter jag och tröstäter vindruvor och räknar sekunder till att klockan ska bli 18.00 då jag får sluta och bege mig hem. Inte alls kul idag eftersom det knappt är något folk nu när dte är så fint väder... Längtar hem, får bli en låg dusch då och skrubba mig och avsluta med en ansiktsmask tror jag!




Switchfoot




Love Song


VARMT

Ojojoj, vad dålig uppdatering... Jag som egentligen har massa att skriva och massa bilder, men det får bli senare för nu sitter jag på jobbet och svettas... Det är sjukt varmt och otroligt tung luft. Men började jobba precis så blir ingen lång dag så jag ska nog kunna hållat ut.
Förövrigt känner jag mig degig, inte träna på evigheter. Inte haft orken, och det är verkligen inte kul att gå till gymmet... Men får försöka ta tag i det, iaf till hösten då jag inte jobbar. Visst har skolan men den tröttar inte ut en på samma sätt. Så det är ett mål: BÖRJA TRÄNA!

Men nu får jag ta tag i butiken, dammråtter överallt så får väl dra fram dammsugaren så att kunderna vågar komma in och inte tror att dom ska bli uppätna av råttorna...





Påväg hem ifrån stan, har bytt ett par sko...

img_4607 (MMS)

Påväg hem ifrån stan, har bytt ett par skor....  Aldrig kul att hitta ett par skor som är grymt fina och se efter några dagar inse att dom hade sämsta kvalitén. Inte direkt att man vill byta till ett par andra eftersom dom troligen inte heller håller. Så var bara att be om pengarna tillbaka. Tog en sväng in på Åhléns, fick med mig några ringar och en härlig poncho? Vet inte riktigt vad jag ska kalla det men något som värmer iaf;) sitter på tåget och ska till Lerum och möta upp Emma och Jessica. Får väl se vad vi hittar på för bus! En glass i solen är jag lite sugen på, får se vad tjejerna säger.


Jar of hearts


26/7-11


Åkte till jobbet och var där i två timmar, det var det jag orkade med... Fortfarande sjuk så är hemma och vilar nu.
Missade dock tåget från stan så svängde in nordstan i väntan på nästa tåg
Fick med mig några härliga accessoarer hem!



Mobilväska: Pieces
Armband: Glitter
Ring: Glitter

På jobbet!

Är nu på jobbet och ångrar sjukt mycket att jag åkte hit! Känner mig inte alls bra och vill helst bara krypa ner i sängen och sova. Men får bita ihop i några timmar.
Lite roligt var det allt att komma till jobbet idag när jag så att lagret var tömt på varorna vi fick in redan igår. Tröjorna vi fick har sålt som smör och dom sista som är kvar hänger ute. Och nu snackar jag om 3 STORA kartoner som nästan blivit slut sålt på en dag! Så det är positivt, en annan sak som är positivt är att jag fick min första lön från L´ecole igår och den kan jag väl säga att jag är rätt nöjd med så blir nog lite shopping i veckan hähä!












We, Run The World, Girls

My persuasion can build a nation
Endless power, our love we can devour
You'll do anything for me



Jag gråter bara i regnet

Men ser det ut som om jag sörjer dig?
Mer som om jag höjer dig.

Ensam är stark, det är sån jag blev.
Litar inte på någon och allt är hennes fel.
Men ser det ut som om jag lackar? Nej.
Mer som om jag tackar dig.
För jag kommer aldrig mer behöva vara svag.










hade ju inte bangat på dessa ringar asså...

Ner bäddad och hostar ut mina lungor!   Tv...

img_1970 (MMS)

Ner bäddad och hostar ut mina lungor!   Tvingade mig till jobbet idag efter en natt med ingen sömn. Skulle jobbat till kl19 men gick hem vid kl13.30 för att ingen ork fanns kvar. Legat i sängen sen jag kom hem och tyckt synd om mig själv;) får försöka friskna till så jag iaf kan jobba några timmar imorgon. Men nu ska jag dricka lite te och mysa vid tvn.


OUTFIT

Har inte så mycket att skriva så lägger ut ett collage på hur jag såg ut för några dagar sedan :)



Stickad tröja: Handgjord (mormor) en favorit!
Skjorta: H&M 99kr
Shorts: Av klippta Cheap Monday
Skor: Converse
Mobilväska: Åhlénse 199kr
Väska: (som man knappt ser) Åhlénse 149kr
Ringar: Glitter tror båda kostade runt 79kr
Armbanda: pärlarmbandenTomas Sabo, Dazzlig, Läderarmbanden Cubus och kyssjohanna
Och sist men inte minst min gulliga blommiga kasse där bak!: Hemma 18kr! ett fynd för mig eftersom jag inte gillar att ha stor väskor så blir ofta att jag har en icepåse typ så hejdå icakassar, nu har jag hittat en ersättare!

Ner bäddad


Måste nog vara den ynkligaste i världen när jag är sjuk, haha. Känner mig döende och ensam.. Ska sätta på en film nu och dricka lite tea, gosa ner mig ännu mer i sängen och fortsätta tycka synd om mig själv;) Lite extra ledsen med för att Niclas åker hem imorgon och vi sa hejdå förut så sista gången vi ses på ungefär tre veckor... Men men, det som inte dödar det härdar;)



Buhu... SJUK! Sitter nu och väntar på att ...

img_4287 (MMS)

Buhu... SJUK! Sitter nu och väntar på att Niclas är iväg och hämtar pizza och COCA COLA! ingen matlagning idag inte.. Legat med feber hela natten och känner mig allmänt döende, sjuk sista dagen på min lediga vecka och är verkligen otaggad på att jobba imon men blir att bita ihop! Nu ska jag mumsa pizzaaaaa:)


LEDIGHET

Är som sagt ledig denna vecka så har haft annat för mig än att sitta vid datan så har därför varit väldigt dålig uppdatering. Men nu blir det en bild bomb ifrån kajakpaddling, crosskörning, pizzabak och gokart!


jag och Niclas har precis bytt om till modetävlingen... fulast vinner!


börjar bra...




...


tillsut gick det och vi begav oss iväg




















Ska precis dra mig till mamma, blir väl at...

img_6602 (MMS)

Ska precis dra mig till mamma, blir väl att äta middag där och mysa ikväll. Idag har jag mest tagit det lugnt! Tagit hand om mig själv och färgat mitt hår. Jag känner att iIbland behöver man egna dagar då man ägnar sig åt sig själv och idag var en sådan dag då det har handlat om mig till 100%. Men nu får jag springa till bussen!


Onsdag

Har legat ute i solen i 45 min men gick precis in nu när det började mulna på.
Igår var jag först med Malin och vi tog en sväng ut till Saltholmen och fikade vid havet, sen på kvällen blev det att möta upp mina underbara tjejer på ICA för att sen gå hem och laga middag tillsammans och ha det allmänt gött. Och varför vi hade middagen var lite för att säga hejdå till SVINET Alwa som åker till USA imon.. Men jag önskar dig hur mycket lycka som helst och hoppas verkligen att det blir en resa att minnas och att du kommer hem med en MASSA bilder och historier att berätta för oss! Tack så mycket för igår kväll tjejer! Alwa, Matilda BC, Felicia och Matilda F ni ger en ny energi!
Felicia sov hos mig och som vanligt låg vi och pratade långt in på natten och lättade våra hjärtan och delade med oss om vad vi kände och var ett tagsen vi sen vi två bara såg så vi hade mycket att säga.











Justin Bieber?

NEJ, Dani Shay


Helt grym attityd, riktigt bra tjej!

Bla bla bla....

Vill ha sol, vill ha en grym design på min blogg så jag kan vara nöjd, vill ha ballerinakakor, vill klippa bort mina svinto toppar på håret, vill ha ork att träna, jag vill färga håret, jag vill, jag vill, jag vill... Finns rätt MYCKET som jag vill just nu, om jag skulle göra en lista på allt skulle den nog ALDRIG ta slut...
Så saker jag vill göra och ska försöka göra idag då är att färga håret, beställa tid hos frisören till klippning, ta mig upp på cykeln och cykla två mil, även försöka få med Niclas. Leta efter AWESOME bilder till mig design och även försöka ta lite bilder själv... Och sen ikväll ska jag mysa med Lovisa så där kan jag nog även få in några ballerinakakor;)

Förövrigt sitter jag vid köksbordet, har precis kommit hem från Niclas för att hämta lite saker här plus min mobil som jag glömde när vi åkte igår. Men ska nog tillbaka dit snart.


SÖNDAGSMYS

Sitter hemma med Niclas och är extremt mätt efter middagen som bestod av grillat, klyftpotatis, b-sås, sallad och vitlöksbröd. Kan väl säga att vi firar lite smått att jag är ledig hela nästa vecka! Känns sjukt underbart att bara kunna slappa, sova hur länge jag vill, inte behöva ställa klockan, inte behöva lägga sig i tid och att bara njuta av ledigheten. Har inte något speciellt planerat i veckan, blir att mysa med kompisar, mysa med Niclas framför allt eftersom det är sista veckan han är hemma och SOLA om vädret tillåter.
Nu ska jag försöka få bort Niclas från wow så vi kanske kan hyra en film och kanske till och med får med honom på en promenad;) vem vet....



Lättare än någonsin


Känns verkligen som om att jag gått ner 10kg efter att klumpen i magen försvunnit! Känns underbart att inte längre gå runt i ovishet, att inte vara rädd och att slippa vara orolig. På något sätt känner jag mig fri.
 Jag är skyldig dig ett förlåt!





L´ecole National


På jobbet, precis öppnat dörrarna till butiken och förbereder mig för en lugn dag på nio timmar.. Men har lite roliga sysslor som ska göras idag. Jag har fått i uppgift att ändra om lite i butiken, flytta om och ta ut lite mer kläder och byta klädsel på skyltdockorna så lite sysselsättning har jag. Väntar även en försenad leverans med som ska komma under dagen med nya kläder och troligen lite accessoarer, så det ska bli spännande att packa upp! :)
Förövrigt är jag trött och mina ögon svider och är röda, blev försent igår för att jag hade svårt att somna så nu ska jag iväg och köpa kaffe som jag får tvinga i mig så jag piggnar till lite, PUSS








Mys


Vaknade upp i älsklingens famn idag, vid två tiden tog vi en cykeltur på 2 mil och motionerade lite. Svängde förbi min pappa och cyklade hem igen. Nu sitter jag i myssoffan och har precis tänt lite ljus och ska snart äta lite kvällsmat och krypa ner i sängen!
Är helt slut efter cykelturen och även efter att jag har städat och rensat ur mina garderober, dammsugit, dammat och bäddat rent nu på eftermiddagen så nu är allt tipp topp! och jag känner mig nöjd att äntligen tagit tag i det. Upptäckte även att jag hade rätt mycket kläder i gaderoberna som böhövdes strykas så det får jag ta tag i imorgon efter jobbet om jag orkar. Jobbar nio timmar så får väl se, men är ju annars ledig hela nästa vecka! LÄNGTAR



Onsdagsmys


Sitter nu ner sjunken i fotöljen och trött efter dagen.
Var ute och plockade hallon förut med Niclas och bakade en go hallonpaj som blev efterrätt till pizzan vi beställde hem som vi åt på en filt ute i trädgården.
Vi kom precis hem efter en cykeltur då vi cyklade upp till mamma och lämnade en bit paj sen tog vi en sväg förbi Aspen och svängde hem igen så nu sitter vi och kollar fotboll på 4an och Niclas har föttern i ett varmt fotbad och ska nog ta en sväg till och plocka lite mer hallon som vi kan äta till frukosten imorgon.

 
 
Hallonplockning



Den mumsiga hallonpajen


TISDAGS


Jag igår, bild på min nya jacka kommer nog upp ikväll

FRÄSCH

Morgon sysslor gjorda på gott humör.
Gick upp runt kl10 idag och känns som jag har hunnit med en del på bara två timmar. Tog ett långt bad imorse, peelade mig, filade fötterna gjorde hårinpackning och bara pysslade om mig själv. Smörjde in mig med en underbar hudlotion från Doce & Gabbana så nu doftar jag ljuvligt och är på ännu bättre humör och känner mig fräsch och go. Efter badet åt jag en mumsig pannkaksfrukost med färska hallon och lyxade även till det med att läsa lite Cosmopolitan.
Nu har jag precis strykt min vita skjorta och slagit mig ner i soffan och väntar bara på att Niclas ska vakna och komma och pussa på mig och göra mig lite sällskap framför tvn!



Frustrerad över tekniken! Inget går riktig...

img_4966 (MMS)

Frustrerad över tekniken! Inget går riktigt som jag vill. Får inte över bilderna från mobilen till datan, internet krånglar och dataskärmen glappar.. Så fick bli ett dåligt mobilinlägg. Hade tagit lite roliga outfit bilder och bild på ny min nya jacka som jag hade velat lägga ut men får väl ge det ett nytt försök imon! Annars sitter jag och hjälper Niclas att plugga och lyssnar på lite Hoffmaestro, blir nog en film ikväll och kanske det blir att jag gör en hallonpaj med hallonen Charlotte har plockade tidigare idag.


Sommar Outfit


Topp: H&M 40kr
Maxikjol: H&M 149kr
Örhängen: Guldfynd 99kr
Ring: H&M: 49.50kr
Skärp: Nelly 229kr
 Ray Ban Aviator 949kr
Primeboots 2995kr
Mullberry ca 9000kr

Själv tycker jag denna outfiten har många valmöjligheter, stranden (byt ut bootsen), stan, en sommarkväll. Den har inga gränser och passar till många tillfällen!


Hej hej!

img_0097 (MMS)

Hej hej!


Bet it sucks to be you right now

Thank God I found the good in goodbye

Åhhh, är dom inte underbara





Hur läckra som helst, fast ett riktigt ögongodis hade varit dom i brunt men fann ingen bild. Har letat länge efter de perfekta mockainerna och nu har jag hittat dom!....  Isabel Adrian, Ingrossos fru har precis köpt dessa. Dock säljs dom på Ibiza, 130 euro
. Gråter lite inom mig nu..


LÅNGT TRÅKIGT


Säger bara fy! Detta är bara sjukt, jag har nu jobbat sex timmar och jag har sålt fyra plagg. Jag har bara sålt kläder för tusen kronor och vi ska ligga runt tiotusen och det är tre timmar kvar att jobba.. Jag säger bara ALDIRG! Men asså helt seriöst, det är knappt en människa på Freeport idag, kan ju tro att alla gått och dött. Men alla har ju ändå fått semester nu typ och dom hade spånat i att denna vecka skulle det vara fullt upp, ser ju inte ljust ut men jaja får väl se senare i veckan. Så förutom att tagit betalt av fyra kunder idag har jag läst bloggar, läst lite mer bloggar, gått på toa, sen läste jag lite mer bloggar, åt lite, läste lite mer bloggar och kollade runt på youtube, sen blev det lite mer bloggläsning och lite nätshopping på H&M då jag beställde hem en svart Maxikjol! Ursnygg vill jag medge, kommer passa perfekt till lite kallare sommardagar och blir grym i höst med, skulle dock ta 2 veckor att få hem eftersom den var slut typ men jag väntar med ett leende och längtar efter att få använda den.

Funkar inte att ladda upp bilder förtillfället så får bli en bild på den i ett senare inlägg..


Förändringar



Som sagt, igår ikväll satt ju Niclas vid wow och jag låg bredvid med min data. Började med att jag bara kolla runt på bloggar och även kikade in på Nelly.se och Bubbleroom, men slutade med att jag ändrade designen helt här på bloggen. Hade ingen vetenskap alls om hur man gjorde så provade mig fram och gick inte det så attackerade jag Lousie på facebook och självklart löste hon det. Allt är bara tillfälligt, ska försöka gå ut i veckan och fotografera egna bilder att ha till header och bakgrund, blir lite mer personligt då. Men detta får duga så länge och är rätt nöjd med resultatet.

Före:



Efter:



ÖgonGodis


 
Odd Molly 3495kr                                Acne 1995kr


 
Jofama by Kenza 2195kr


Spara
VS Slösa
       
Nelly Zhob 399kr                          Jeffrey Campell 1395kr




CHILL


Med stil, men bekvämt






Promise yourself to be so strong that
nothing can disturb your peace of mind.
Look at the sunny side of everything
and make you optimism come true. Think only
of the best, work only for the best and
expect only the best. Forget the mistakes 
of the past and press on to the greater
achievements of the future. Give so much
time to the improvement of yourself that
you have no time to criticize others. Live
in the faith that the whole world is on
your side so long as you are true to the
best that is in you
.


Chris Medina- What are Words


Spara VS Slösa


SÄNGEN



Ligger just nu i sängen med var sin data jag och Niclas, han kollar runt på youtube och inne på wow och jag kikar lite bloggar och försöker komma på något vettigt att skriva men har som sagt inte så mycket att berätta. Helt slut efter jobbet och inte alls taggad på att jobba 9 timmar imorgon heller men är bara att bita ihop. Just nu håller vi även på att diskutera vilken film vi ska ladda ner.. Lutar mot en kärleksfilm om jag får bestämma ;-) Men blir att sova tidigt eftersom jag ska upp vid kl7 så kanske blir att vi hyr en film på tvn.



Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bl...

img_7711 (MMS)

Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla. Sitter på tåget nu påväg till jobbet, fick börja två timmar senare men ändå trött som tusan men hoppas på att jag piggnar till om en stund. Jobbar en kort dag ifrån kl13-17.00 så det är skönt och sen blir det hem och backa ihop alla mina saker för att sedan bege mig till pappa. Sitter ju som sagt på tåget och då har man rätt mycket tid att fundera och har kommit fram till att jag ska försöka börja att göra en dagens gärning, hjälpa någon annan och göra saker bättre. Snackar inte om stora saker utan små saker som underlättar och kanske bara ger ett leende. Hjälpa och få andra att på bättre, okända, familj och djur.


Myskänsla på hög nivå med gosen min. Tänt ...

img_3610 (MMS)

Myskänsla på hög nivå med gosen min. Tänt lite ljus och slagits oss ner i soffan och kollar film och hör regnet knastra på utsidan. Båda är helt slut efter värmen och även för att vi var duktiga och cyklade två mil idag. Haha tro inte vi gjorde det utan anledning, Niclas hade glömt sin plånbok hos en kompis och var tvungen att ha den så det snabbaste sättet att hämta den var att ta cykel, men känns bra att  ha gjort något nyttigt idag med eftersom jag snart hade tänkt att sätta igång och göra en mumsig hallonpaj!


Inne och vilar upp mig ifrån värmen!  Ligg...

img_8824 (MMS)

Inne och vilar upp mig ifrån värmen!  Ligger framför tvn med en skål jordgubbar och glass, sjukt varmt ute så är inne och svalkar mig lite. Blev inget bad idag för fick inte med mig tråkmånsen Niclas men vi tog en sväng ner till torget iallefall och köpte mango och jordgubbar. Kom nästan precis hem och skar upp allt och slog mig ner. Dock var mangon en besvikelse... Övermogen som tusan så var bara att slänga den direkt!


Problem med mobil blogg!  Jag är mycket vä...

img_8469 (MMS)

Problem med mobil blogg!  Jag är mycket väl medveten om att min överskrift blir jätte konstig och att typ halva det som kommer där egentligen bara ska vara  i inlägget. Men som sagt jag är oerhört oteknisk på detta område med mobilblogg, jag skickar bara iväg ett sms och en bild sen så är det bra men får väl försöka lära mig någon dag. Sätter jag mig och googlar lite så ska jag nog allt hitta rätt! Hehe. Jaja, för övrigt ligger jag i solen och steker! Måste jobba på brännan de dagar det är sol och som jag inte jobbar. När Niclas har vaknat ska jag försöka få ut honom, kanske till och med få med honom till havet eller åtminstone till Aspen! Får se hur det går men jag hoppas det blir framgång!


Mot stan! Just nu sitter jag på Lerums sta...

img_1790 (MMS)

Mot stan! Just nu sitter jag på Lerums station och väntar på tåget mot Göteborg. Provade att göra en fläta över pannan idag med mitt egna hår, har innan använt mig av lös hår men nu när mitt egna hår blivit så långt så funkade det oerhört bra!


NY VAKEN......................... Idag är ...

img_9245 (MMS)

NY VAKEN......................... Idag är jag redo för nya tag! Idag bestämmer jag att det ska bli en bra dag, humöret är på topp och idag står goa Emma Thorup på planeringen. Om vädret tillåter har vi planerat en sväng ut till Saltholmen men blir det regn som det står på prognosen så blir det en en lunch i stan och kolla lite affärer. Har inget speciellt jag behöver men får väl se, trillar oftast på något.  På tal om shopping något jag tycker är sjukt snyggt är färgade jeans, och är även lite sugen på det faktiskt. Har sett ett par med det men då är det oftast i färgerna rött och gult, inga av dom färgerna skulle passa på mig, så jag är ute efter ett par LILA jeans! Man måste våga liksom, så ska kika efter det men tror det blir utan framgång. Men ska försöka komma upp ur sängen och även få upp lille vovven som ligger bredvid mig så vi kan gå ut på en promenad.


Jag har svårt att sova, mina ögonlock är t...

Jag har svårt att sova, mina ögonlock är tunga och svider av trötthet. Klockan är inte speciellt mycket men tanken om OM håller mig vaken. Vad hade hänt OM jag istället valde att göra så? Hur hade jag mått OM jag istället hade valt en annan väg att gå? Hur hade det sett ut OM jag hade gjort det på ett annat sätt? Hur hade det varit nu OM det där aldrig hade hänt? Vilken del av mitt liv hade du haft OM du aldrig försvann? Vem hade jag varit idag OM jag aldrig hade gjort misstag och lärt mig av dom? Hade mitt liv sett annorlunda ut OM saker och ting inte hade haft det där OM? Vad skulle hända OM jag gör det där? Tänk OM hon får veta? Hade jag gjort och sagt saker på ett annat hade jag varit en bättre person då? Och har det jag gjort påverkat mig till den jag är idag? OM jag nu hade gjort det på ett annat sätt hade du älskat mig mer då? Frågor utan svar, men jag tror att den väg vi går formar oss till dom vi är. Oslipade diamanter som vandrar och slipas på sin väg. Man måste få göra misstag för att lära sig att inte göra om dom. Och vissa saker vi gör kanske inte är så bra, men man lever bara en gång!


Smultron! Mina första smultron för sommare...

img_1578 (MMS)

Smultron! Mina första smultron för sommaren plockade, fy sjutton vad gott det är. Efter att ha hittat några smultron på trädgården ska jag nu ge mig ut på jakt efter mer, hihi! SMULTRON JAKT


Virkade shorts!

img_2614 (MMS)

Virkade shorts!


Tåg inställt. På centralen och väntar. Kän...

img_8356 (MMS)

Tåg inställt. På centralen och väntar. Kändes otroligt bra att sluta och bege sig hem men när man kommer till Göteborg och ska ta tåget till Lerum så är det inställt.. Buhu, motvind! Så sitter nu på centralen och räknar sekunder nu innan tåget efter ska gå. Är nog hemma strax efter 21...


SMS-inlägg

img_2634 (MMS)


Otroligt lugnt..... Vet inte riktigt vad j...

Otroligt lugnt..... Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! Jag har jobbat i 6 timmar och bara tre personer har handlat.. Förutom att ingen har handlat typ så har jag det VÄLDIGT varmt, smälter nog bort snart... Jaja tre timmar kvar, sen ska jag hem och bara ta det lugnt, blir även att sova ut imon när jag är ledig!!


Antar att dom flesta kommer ligga och pres...

Antar att dom flesta kommer ligga och pressa gött vid stranden! Själv ska man och jobba i nio timmar och stå inne i en butik och löka! Fruktansvärt varmt idag.. Och klädvalet var nog det SÄMSTA! Jeans, stickad tröja och palladium... Jaja tar på mig ett par shorts i butiken så är problemet löst!:D förövrigt så är jag sjukt trött och skulle hellre ligga kvar i min gosiga säng och sova ut. Sen äta en rejäl frukost ute i solen, men får hoppas på att det är fint väder imon då jag är ledig så bara att längta tills dess!


Mot jobbet!

img_4252 (MMS)

Mot jobbet!


INSTAGRAM Rekommenderar instagram om man h...

img_5064 (MMS)

INSTAGRAM Rekommenderar instagram om man har iphone! As bra app som man kan redigera fotografierna med, finns olika roliga effekter och möjligheter. Förövrigt ligger jag nu i sängen och ska sova, upp tidigt imon och jobba nio timmar helt själv... Bara att kämpa!


L´ecole National


Sitter nu på jobbet, öppnade butiken för trettio minutersen och inte många människor har synts till men blir nog mer fram mot dagen. I helgen inventerade vi hela lagret(räknade ALLA plagg) och det var nog bland det jobbigaste. Förutom alla 15 lådor som skulle öppnas och rivas ut och räknas och sen fint läggas ihop igen så skulle även allt omflyttas. Jackor skulle flyttas längst in och tröjorna längst ut och allt skulle vara tvärt om mot hur vi hade placerat det.. Men nu är det gjort och bara butikens kläder som är kvar att räknas men det är betydligt lättare och det gör jag nog lätt nu under förmiddagen. Så får väl ta tag i det nu sakta men säkert,TJINGELING!





HAVET Legat vid havet från morgon till eft...

HAVET Legat vid havet från morgon till eftermiddagen, åkte ut till Saltholmem och sen vidare med färjan till Vrångö. Hade en helt underbar dag med Niclas och mormor! Efter havet blev det hem och packa för att sedan byta och åka hem till mamma. Men innan pappa lämnade av mig så övningakörde vi och kan säga att det faktiskt gick riktigt bra! Om tre gånger ungefär så ska jag vara ute på det lite större vägarna, WIHO!


LÅNGT TRÅKIGT



Just nu är det sjukt segt på jobbet, har varit lugn hela dagen men nu är det fan extremt! Kan ju tro att jag är helt ensam kvar på jorden men som tur är så är det bara en timma och trettio minuter kvar!! SKÖNT

Nu sitter jag och väntar på en klädleverans med mer och nya varor, ska bli spännande att öppna kartongerna och se om det dyker upp något snyggt men tror dock det är mest kläder som blivit slutsålda eller som vi har lite kvar av. Men som sagt jag hoppas på massa NYA kläder!




Huvudbutiken i Malmö, går våran butik tillräcklig bra kommer outlet känslan tas bort och butiken kommer förnyas till hösten.


Let me get you wet



I’m gonna get you wet
Tell tell me baby are you wet
I just wanna get you wet wet...

Sitter i butiken och lyssnar på Snoop Dogg-Wet.. Det är en regning dag så hoppas folk orkar ta sig hit och shoppa lite nu när det fina vädret inte hindrar dom.
Annars så har jag grym träningsvärk efter gymmet igår och att bära världens tyngsta väska till jobbet var ju ingen hjälp men fick bli så eftersom jag ska på bröllop imon så hinner jag inte hem innan så sover i stan hos Niclas.
På tal om brölloppet så har jag bestämt mig för kläder och skor, men absolut ingen aning om hur mitt hår ska se ut. Lockigt? Platta? Någon frisyr? Naturligt? Låter den funderingen vara för stunden, brukar alltid lösa sig i sista sekunden ändå.

Bosse och Maries bröllop är även mitt första bröllop så även spänd och det ska verkligen bli en upplevelse att se två stycken ensklida personer vigas ihop till ett par och älska varandra i all framtid.



All you need is love
Framgång och pengar gör dig lycklig för stunden.


RSS 2.0