Come along

Jag tror du är varm och dina axlar mjuka trots din storlek. Och att din blick är snäll när den landar på mig. Hade velat ligga kvar här en stund, men det är dags att gå.


Helle, du är då rätt bra

 
Du kanske har lite för mycket fritid men jag är glad att du har det och för mig är detta mer än vettigt!

My kind of love


YOLO

Så ta fan vara på det!


Det är sant och det suger

Ni uppskattar inte och ni tackar inte. Ni tar det så himla för givet, ni bara räknar med att folk ska ställa upp. Har ni någon gång tänkt efter och kanske känt att ni tar mer än vad ni ger? Eller tanken att man kanske måste ge för att få inte alls dykt upp. 
Ibland undrar jag. Det är inte ofta jag klagar och jag ställer för det mesta alltid upp och nu tar ni det för givet. 
 
Jag måste säga att jag tycker det är tråkigt och självklart gör jag med misstag och glömmer att tacka och ge leendet att man uppskattar det folk gör, men jag är medveten om att man måste ge för att få. 

Ni kanske tror det var as ball


Torsdag

Jobbbb


Byta blöja och äta choklad

Första arbetsdagen gjord på hemtjänsten och det känns ändå helt okej men usch så trött jag är!


One day, what a day


Myser med mina fina 🍉🍓🍸


Moahahaha!


Someone, no one.


Strip me


Peace, love and happiness


Mitt paradis

Har det så lugnt och bra, tog bilen i onsdags och åkte upp till Värmland!


Tisdag, tråktisdag


Normal är överskattat

Men vem vill ha en som inte passar in...


In love with a monster

Godmorgon för tredje gången idag, upp vid 6 och få upp min bror som skulle till jobbet efter en sen natt sen vid 9 ringer en vän och väcker mig igen och behöver skjuts eftersom västtrafik är dumma i huvet som vanligt, men nu vaknar jag av mig själv och tänkte nu sätta på en film och ligga och dra nig till den. Tjingeling!


Happy, be happy and love your life

 
 
 
 
 

Thor

Ligger i soffan och planerar att fortsätta att inte göra någonting! Min bror kom precis upp med filmen Thor så den som står på att göra listan nu!


Angel flying too close to the ground


Sprid ut bensin över solnedgången


Closing time

Den där känslan efter en väldigt jobbig konversation, sätter jag mig i bilen och bara kör. Någon behagar att svara på ett sms 17 timmar senare, det är då jag ökar farten och höjer musiken till max. Har ögonen på vägen och säger som tjejerna i Wermland forever: orka.


Someone once told that winning was everything, but i don't care about winning your heart i care about you and that's all what's matters for me


F och A

För mig betyder ni allt, en liten roadtrip är aldrig fel såhär på en lördagskväll!


My love, stay strong


C-lara M-oa


If you give me the chance, i Will break your heart


Stone in my hand


SWEATER, love

Ett otroligt bra köp gjorde jag igår! Köpte en del smycken också igår när jag var med Evelina men tröjan!!!! TRÖJAN och jag ska nu inleda ett förhållande, loveeeee


God morgon världen

Träna träna tränaaaaa! En spännande dag för mig och Alwa, ska göra ett minne för livet idag fredag den 13. Kommer bli SÅÅ bra!


PÄRLAR


Känslan

Så trött, nervositeten har släppt. Pressen har släppt och allt känns helt okej! Började dagen med CXwork med Lovisa och Alwa nere vid sjön och sen blev det en mycket mysig frukost på Aludden! Nu ska jag in i duschen efter jag även hjälpt mamma med huset och sen iväg till Evelina!


11/7


Jag gjorde det, och gjorde det så jävla bra

Jag får köra bil, själv! Yessssssss


Hey little girl!

Så hög musik att tankarna inte tränger igenom, så hög musik att inte ens känslorna kommer fram. Finns inte så mycket bättre än att bara lägga sig i sängen, sätta på högmusik i lurarna och bara försvinna för en stund. Här existerar jag inte, bara musiken hörs och allt annat är borta. Att lämna jorden för en stund och bara vara. Blunda och vara på ett ställe där tankarna är svarta och inget finns. Jag lämnar bara för en stund för att sen ta tag i verkligheten. Det som känns som en dröm men är fullt verklig.


NOBODY's perfect


En inte så vanlig tisdag


i'm sorry, i really am sorry for what i done


På nytt

Nu börjar jag igen, nya tag!


Little miss..


i'm shipping up to boston

 
 
 

alwa felicia


00.09


Walk with me

 
  With every  
HEARTBEAT
 
   Love you   
 
 
 
       
 
I WILL HOLD ON TO YOU
 
 
BE MINE
 

RSS 2.0