Naughty


Fotografiskbild


Skolan idag, skulle gått till 16.30 men fick bara en kort genomgång sista lektionen som var fotografiskbild, mitt iv val. Det ska bli mycket roligt att komma igång på fredag med det rejält. Fick sluta redan vid 15.00 :D Efter det åkte jag direkt till Freeport och lämna in min butiksnyckel och sen hem. Nu står jag i köket och lagar mat, på menyn står det LAX! MUMS, är verkligen vråååål hungrig. Sen ikväll blir det att slappa lite och ska nog läsa lite ekonomi, kanske ta en spring tur. Får se hur resten av dagen blir!




THINK POSITIVE

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.


Bra att ha


Idag var det en underbart kort dag i skolan! bara två lektioner och känns sjukt gött att varje tisdag kommer se ut så! Första lektionen var ekonomi då vi pratade om att starta upp eget företag, vad man ska tänka på och vad det innebär. Andra lektionen och sista blev galen fotboll i ösregn! Kan säga att alla var precis lika blöta och leriga men kul var det verkligen, men tror alla höll uppe humöret eftersom det var sista lektionen så det betydde inte så mycket om hur vi såg ut!
Fick cykla hem blöt, snygg och lerig ta en snabbdusch och skynda ner till ungdomsmottagningen!
Efter det tog jag en sväng till lerum och köpte bra att ha saker, saker som egentligen är sjukt tråkigt att lägga pengar på men ändå sånt man vill ha.


Nail strengthener, Biotherm ansiktskräm
Värme-spray, Volym-shampoo, Handcream och Rengörings mousse

Ny duschad och rödmålade naglar! Fått lite...

img_8208 (MMS)

Ny duschad och rödmålade naglar! Fått lite avkoppling och nu är det dags att koka upp lite te, fortsätta plugga lite och kolla svenska Hollywood fruar!! Sen blir det bedtime och ladda om för skola imorgon!


helt slut


Ligger helt slut i sängen. Idag var jag uppe innan tuppen och tog tåget direkt till skolan från Växjö.
Kämpade på i skolan och begav mig sedan hem till pappa och packade ihop allt och for iväg hem till mamma... Nu ligger jag helt död på sängen och vill bara sova! Men har lite ekonomi att läsa och några kläder att stryka men sen blir det att koppla av med ett bad och slutligen krypa ner i sängen! Men får sätta igång nu, ju tidigare desto tidigare får jag sova!


Grå och tråkig dag förövrigt, men har fått energi ifrån helgen så har ett brett leende endå!

Jag är allt annat än pigg och glad... Tidi...

img_9944 (MMS)

Jag är allt annat än pigg och glad... Tidigt!! Påväg till tåget, påväg hem och ifrån mitt hjärta! Jag tackar gör en bra jätte mysig helg och bra matcher! Önskar bara det kunde varat längre.. Hejdå Växjö och hej Göteborg!


Nyvaken och ensam


Sitter själv i Niclas lägenhet och har precis ätit frukost, han är iväg på samling för matchen klockan 13.00. Jag ska även dit men inte tänker jag sitta i en kall ishall och vänta.

Matchen igår mot Oscarshamn gick bra! Dom vann me 4-0 och detta behövde dom verkligen efter sina tunga förluster mot borås och Tingsryd! Men nu i eftermiddag gäller det att komma igen för då blir det match mot Borås igen fast nu hemma och nu hoppas jag på att dom är taggade till max och har flyt i matchen!

Nu ska jag hoppa in i duschen, fräscha till mig lite och avsluta med en ansiktsmask, sen blir det promenad till ishallen!


Snart framme i Växjö! Underhållt mig med f...

img_6170 (MMS)

Snart framme i Växjö! Underhållt mig med film! Tyvärr möter inte Niclas mig på stationen men tror jag klarar mig. Blir nog ensam i hans lägenhet i någon timma eftersom han tränar men  sen ska jag gosa i hans famn hela kvällen! Imorgon blir det hockey match och säkert restaurang efter det, vi får se vad Växjö har att erbjuda! Inte speciellt sugen på en hemmakväll imon men får väl se saker och ting kan ju ändra sig! Tjingeling


Växjö

Ställde klockan på 9.30 även fast det inte blir någon skola idag. Cyklade ner till centrum och hämtade ut ett paket och passade även på att köpa lite lunch och gott som jag kan ha på tåget sen när jag åker till mitt hjärta i Småland.
Åker hemifrån vid 15.00 och innan det måste jag fixa lite saker och kan ju nämna att jag inte ens har börjat packa än.. Jaja, det kommer nog gå snabbt!
I paketet jag hämtade var en underbar strandklänning som var otroligt mycket finare i verkligheten än på hemsidan och var underbar på! Sen så var det söta sov plagg och lite underkläder :) Så en mycket nöjd Moa sitter här hemma och nu ska jag göra lite frukost och sen börjar göra i ordning mig och fixa lite!

Shoppiing


Rätt lugn skoldag, men idag var alla lektioner som vanligt och vi har redan fått andra läxan. Men känns skönt att vara tillbaka igen!

Efter skolan åkte jag och Emma in till stan och där mötte vi Nathalie, Yama och Christian för att käka Kina buffé! RIKTIGT GOTT VARE! Sen skildes vi åt och jag och Emma tog en sväng i stan och shoppade lite!

underbara trosor

snygg sjal




Och sist men inte minst en go tubhalsduk


Händelserik dag


Trodde ju att jag skulle gå från 8.20 till 16.30 men så var det tydligen inte. IV valen börjar nästa vecka och vår mattelektion var inställd så slutade redan vid 13.00 så mycket tacksam för det! Efter det blev det hem till floda, ner till Ica och handlade ingridienser till att göra pizza med Lovisa och Joacim. Sen hem till Lovisa och satte igång med ett otroligt gott resultat!
När jag kom hem så väntade ett litet paket från pappis! Blev otroligt glad när han sa att han gått och köpt den datan jag själv hade tänkt att köpa för min lön men nu slapp jag det för han var så otroligt snäll!!

Satt och pillade med min nya data i några timmar och sen begav jag och Monica ut på en cykel tur på ca 1mil, otroligt skönt väder ute måste jag säga även fast inte solen skiner.  Nu sitter jag i köket, men en kopp te och är ny duschad och ska nog krypa ner i min ren bäddade säng och läsa lite på första läxan!





amazing


ÖVNINGSKÖRT

Och idag gick det riktigt bra! Äntligt något vettigt gjort av dagen! Nu sitter kopplingen till 100% och dags att bege sig ut på de större vägarna och styra ut ur lerum!



NÄTSHOPPING

Sitter inne på H&Ms hemsida och har precis klickat hem lite saker, bland annat en långklänning som kommer till användning v37 och sen lite sov kläder och underkläder! Måste säga att jag ÄLSKAR fina underkläder, det piffar upp en och iaf jag känner mig mer självsäker även fast ingen ser dom. Men man känner sig fin från topp till tå och alltid kul överraska Niclas med något nytt ibland ist för dom där SUPER SKÖNA mormor trosorna ;)



Ingen fantasi

UTTRÅKAD, vet verkligen inte vad jag ska hitta på och vad jag orkar hitta på! är jätte trött och vill egentligen bara sova, men sover jag nu kommer jag inte somna ikväll så jag har ett problem.. Har aldrig haft problem med det förut men min fantasi har slutat fungera. Just nu känner jag till och med att det hade varit kul om jag hade haft en läxa att göra...





Det är bara dagar kvar

Andra dagen i skolan och lika lätt att gå upp idag med, fast det värkte lite när jag reste mig i sängen efter springturen igår hähä... Idag blir det en kort dag då vi redan slutar 12.30!! Så ska bli underbart, och sen ikväll blir der bodymind med Monica! :D Nu är det dags att springa till bussen, tingeling


9 september, få dagar kvar!

Spring runda och nu trötta utslitna ben! B...

img_7039 (MMS)

Spring runda och nu trötta utslitna ben! Blev inte alls något slapp utan tog mig i kragen och sprang en sväng sen gjorde jag även lite övningar på trädgården i solen! Känner mig stolt och får verkligen försöka göra detta oftare! Känns så otroligt bra efteråt och man håller kroppen i bättre form! Detta får bli ett mål för mig i höst, komma ut på en spring tur några gånger i veckan!!


She always ready, when you want it she want it

If you want a good time, she gone give you what you want

Onödigt


Kom precis in ifrån legat i solen i någon timma. Att gå till skolan idag kändes helt onödigt, fick bara en stor hög av informationspapper (som man endå inte läser) och hälsa på våran nya klassföreståndare.. Men jaja, var rätt skönt slutade redan vid 9.00 så kändes bra att ha hela dagen framför sig!

Efter skolan blev det hem till Malin, med Erica och Sandra. Vi lagade lite lunch och slog oss ner till en film, men vid 14.00 vandrade jag iväg igen för att gå till umo.
Nu är jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att kanske gå ut en sväng eller kanske bara slappa vid tvn, får se vad det blir!

8.30-10.00

Nu är det dags för skola, att gå upp tidigt stör mig inte eftersom jag gått upp tidigt största delen av sommaren. Sen så är jag en morgonmänniska så jag har inte den stora motgången när klockan ringer men klart jag vill ligga klart ibland. Men idag flög jag upp och jag som trodde att jag ville snooza i minst 30 min. Nu blir det en smarrig frukost och lite njut framför tvn
snyggt

Haters only hate the things they can't get and the people they can't be


Call Your Girlfriend


It’s time you had the talk
Give your reasons
Say it’s not her fault
But you just met somebody new

You just tell her that the only way her heart will mend
is when she learns to love again
And it won’t make sense right now
but you’re still her friend



Sommarens slut

Imorgon drar skolan igång och jag är riktigt taggad! Nu har jag tre veckor framför mig och sen tar jag lite semester. Nu ska det pluggas och jag ska göra bra ifrån mig.

Sommarlovet har varit bra och jag är nöjd med det jag har fått göra, och stolt över mig själv för jag har jobbat så mycket!

BILDBOOOMB!







































TJEJMYS


Igår kväll var det tjejkväll hos Alwa! Åkte dit vid 16.00 efter jag övningskört och började göra hemmagjord pizza till tjejerna. Det blev gött snacka och en underbar efterrätt som godingen Pigge stod för!

Ni tjejer är toppen och man får ny energi av er:D

Bilderna snodda av AlwaPersson.blogg.se
Efter vårt mys så blev det att jag åkte hem till Felicia och sov med henne och gosade!
Vaknade upp idag och drack te och sen begav jag mig snabbt hem för att duscha och dra vidare för att träffa farmor och farfar som var nere och hälsade på! Alltid lika mysigt, men nu ska jag ta en promenad ner och köpa en FET godispåse och gosa farmför tv med hunden hela kvällen eftersom jag har huset för mig själv.

Torsdag


Nu sitter jag här för kanske sista gången... Lite sorgligt men får väl hoppas på att jag kanske kan komma in någon mer helg om dom behöver hjälp.  Annars så är detta min sista dag här på L´ecole National! Haft det sjukt bra men även väldigt långa och dagar men det har det varit värt!



 


I felt like giving up on us, but then you turned around and gave me one last touch


”So confused wanna ask you if you love me, but I don't wanna seem so weak”


BORÅS vs VÄXJÖ LAKERS


HOCKEY

Igår var jag i Borås och kollade när Niclas spelade en träningsmatch. Matchen var spännande i första period men i början av andra så hände något och Växjö slutade kämpa.. Körde själv och satsade inte för varandra. Jaja så är det väl ibland och speciellt när halva laget består av nya spelare. Bara att glömma den matchen och komma igen nästa och ge järnet då! 16 September då börjar serie matcherna och då gäller det!!






Bilder lånade ifrån Helle Göransson


Extra dag..


Idag skulle varit en ledig dag men fick hoppa in och öppna men imon är det sista dagen på jobbet och det ska bli så skönt! Men får sätta igång direkt till helgen med nytt CV och börja leta helg jobb som jag kan ha vid sidan av skolan! Känner mig otoligt stolt över att ha jobbat såhär mycket nu i sommar och innerst inne ångrar jag det inte någonstans! Har tjänat sjukt goa pengar och kunnat unna mig lite extra saker och sparat en hel del. Så det har verkligen lönat sig och har lärt mig sjukt mycket och känner mig stadigare och mer redo att komma in i arbetslivet. Nu gäller det bara att hitta ett lika bra jobb, hehe.. L´ecole var bara en tillfällig sommarbutik på Freeport där av att jag inte kommer jobba här i höst och hade nog försökt att hitta något annat ändå eftersom det är en bit att pendla. Men men, förövrigt är jag taggad på skolan som börjar nu på MÅNDAG!?!, helt sjukt ändå.. Sommarlovet har gått så fruktansvärt fort men är nöjd med det lilla jag hunnit göra och är hyfsat utvilad så nu får gärna skolan börja. NYA TAG, nu jävlar ska det pluggas!




NÄST SISTA DAGEN


På jobbet och har två korta timmar att jobba så är snart här ifrån, gick en sväng i stan innan jag åkte på Kungsbacka och köpte ett par till skor.. Kanske blir återlämning på dom andra efter som dom liknar varandra men får se. Bild kommer sen! SUPER SKÖNA IAF!! :) Nu ska jag kika igenom lite saker som kom tidigare idag, TJINGELING!

 



Idag var det jobb i fyra timmar, sen blev det hem till Charlotte och hjälpte henne sätta upp en tv. Annars har det inte hänt mycket alls, köpt ett par höst skor.. Har inte så mycket mer att säga. ALLLT ÄR JÄTTE BRA!


*


Mitt hjärta slår för dig


Hemma efter några underbara dagar i Växjö! Jag och Niclas har i stortsätt tagit det lugnt och tagit dagarna som dom kom. I Måndags lagade vi mat och låg och kollade film hela kvällen. På tisdagen åkte Niclas och spelade match och var borta hela dagen, då tillbringade jag min tid att gå på stan, shoppa, hittade boken av Ray Kluun som jag redan hade läst ut dagen efter och gick en promenad. På  natten när Niclas kom hem åt vi pannkakor och kröp sedan till sängs och somnade i varandras armar. Onsdagen blev det Hockey och en go pizza efteråt. Torsdagen blev det resaurang , mys och sen en liten tår från mig efter som jag vid fem tiden tog tåget hem..
Fått ny energi och att vara ifrån dig får mig att inse vad jag känner för dig.

Nu sitter jag på jobbet och saknar mitt hjärta och längtar tills vi ses igen!
Det är jätte fint väder ute och jag längtar tills jag slutar vid 14.30 då jag hade tänkt att ta en promenad runt sjön om solen fortfarande tillåter annars blir det nog en sväng till gymmet.






The scars of your love, they leave breathless

Finally I can see you crystal clear

Sjunde himmelen, nerbäddad bredvid hjärtat...

img_6389 (MMS)

Sjunde himmelen, nerbäddad bredvid hjärtat! Har precis tagit en dusch och dukat fram frukost, nu efter vi ätit har vi krypt ner i sängen igen och slagit på tvn där sjunde himmelen visas. Blir att gosa till det innan vi ska gå iväg och äta lunchbuffé och sen bege oss till ishallen då Niclas ska åka väg och spela match. Tyvärr kan jag troligen inte följa med och titta eftersom jag kan inte ta mig till matchen, och inte SÅ stor lust att åka i bussen med killarna.. Haha. Så får väl försöka underhålla mig själv, försöka hitta klipptid, shoppa och laga någon middag.. Lär ju ha mycket tid (omkring 10h) så hinner nog bli rastlös med.


På tåget emot Växjö till mitt hjärta! <3 T...

img_5944 (MMS)

På tåget emot Växjö till mitt hjärta! <3 Tåget har precis börjat rulla och jag ska försöka sova en stund, jätte trött vilket är bra för då känns inte resan så lång.  Förövrigt kan jag säga att det var kaos imorse när jag skulle GÅ till tåget. Himlen öppnade sig och regnet bara öste ner... Så var bara att slänga på det enda regnställ jag ägde. Ett skrik rosa, men jaja lite färg i allt det gråa skadade väl inte. Torr höll jag mig iaf och det var ju huvudsaken! Uppdaterar med en bild senare på hur fin jag var med mina rosa regnkläder;)


Räknade minuter


Jobb, jobb och jobb.
Har väldigt långtråkigt på jobbet och tanken kom fram, jag undrar vad jag gjort med mitt sommarlov?
Jag har jobbat 9/10 av tiden och snart är lovet slut... Visst jag har tjäntar pengar men just nu vill jag bara, sova, ha AS ROLIGT, inte behöva planera eller tänka överhuvudtaget.

 
Poncho: L´ecole National
Jeans: Gina
Palladium...

En skön outfit helt enkelt


Now everyone drems of a love lasting and true
But you and I know what this world can do
Bruce Springsteen, ur If I Should Fall Behind (LuckyTown, 1992)


Gårdagen



 

 

Ny tröja från Part Two, jätte gamla jeans som passar igen från Gina Tricot och ballerinaskor från Bianco.

Ursäkta  min kavlité på bilderna ibland, har oftast  inte med min klumpiga kamera så då blir det mobilbilder...



What was that? / that was your life, mate
oh ... that was quick ... can I get another one?
Fawlty Towers(1976)*


EN SORTS KÄRLEK


En av det ärligaste och sorgligaste böcker som har skrivit.

"Att En sorts kärlek från första sidan
är smärtsam är ett undertestament, men den
visar sig också vara en av årets allra vackraste
böcker. Och tårarna fortsätter att trilla."

I torsdags var jag hemma hos pappa och hämtade lite saker och kollade även igenom bokhyllan efter en bra bok jag kunde läsa när jag åker tåg till Växjö på måndag.

Igår morse var jag otroligt rastlös så jag tänkte aja jag läser väl då, (kommer säkert ta ett tag att läsa ut den boken)... Men när jag väl satte mig så var jag fast, satt i flera timmar innan jag var tvungen att slita mig för att åka till jobbet. Timmar blev långa igår på jobbet så jag tog upp boken och fortsatte att läsa eftersom det ändå inte var så mycket folk. Så satt jag där på jobbet med röda ögon och höll tillbaka mina tårar, boken beröde mig och jag insåg att man verkligen ska ta vara på den tiden man har och att man ska vara rädda om varandra. Jag satt i stort sätt med boken hela dagen men var tvungen att lägga ner den i någon timma för att inte börja gråta... Haha.. Imorse hade jag ungefär 120 sidor kvar så boken fick bli min underhållning på tåget till jobbet, likadant igen... Hade röda ögon och höll tillbaka tårarna. Jag var på jobbet ungefär 40min tidigare så jag såg inget annat än att läsa men då lät jag tårarna rinna, jag lät mig bli riktigt beröd och boken satte spår.
En av det finaste böcker jag läst, den innehöll kärlek, hat och otrohet.

Var rädda om varandra, ta varandra inte så givet och "Luna, det finns säkert hundra anledningar att inte göra något, men bara en enda anledning för att faktiskt göra det är tillräckligt. Det skulle ju vara väldigt trist att sörja över det man inte har gjort, för allt man gör kan man också lära sig av."

 

    

Yesterday / all my troubles seemed so far away
The Beatles, ur Yesterday (Help, 1965)



Sökte på google om Ray Kluun som har skrivit boken och där står det att boken är en sann berättelse ur hans liv och att det finns en fortsättning, blir att gå in och köpa boken ikväll när jag kommer till Centralen efter jobbet!


Sena bilder från den 30/7

ketchup ketchup, punkt.










Grillkväll hos godingen Patricia och även lite bus och såklart mycket skratt!

KLÄDE RRRR


Har shoppat en del det senaste men inte lagt upp några bilder så satte mig och gjorde några collage med kläder som är rätt ny inköpta, dock har jag köpt en del smycken (speciellt ringar) men har allt hos pappa så får bli bilder på det en annan dag!


Underbar jacka från L´ecole National! Dock är bilderna inte rättvisa alls, mycket snyggare på och i verkligheten.



Fin kofta från Part Two


Gräddvit tröja från H&Ms höstkollektion och den svarta med läderdetalj är från Acne


Sötsaker från Scorett

LEGENDARY


4/8 2011


På jobbet och kikar lite bloggar eftersom det är så lugnt nu på morgonen och finns inte så mycket mer att göra.
Tror inte att det kommer finnas så mycket mer att göra fram mot dagen heller eftersom solen steker och folk väljer stranden före shopping och det är fullt förståligt!

   
Klänning: Lindex
Mobilväska: Åhlèns
Converse

Otroligt bekvämt!


Tredje Augusti


Sitter på jobbet och bastar! Eller..? Ne, butiken är det fruktansvärt varmt i och jag längtar typ efter SNÖ? Men haft två riktigt goa dagar denna vecka så känns skönt att tjäna lite pengar nu. I måndags var jag ju vid havet med mammsen och igår med godingarna och imorse innan jobbet var jag ute med båten och fick massa härlig sol så ska inte klaga. Och sen på måndag åker jag ner till min älskling i Växjö och har det gött så kan nog hålla ut med några dagars jobb ;)




Havet


Kan ju börja med att säga att när jag väl skulle lägga in bilderna så fungerade det inte, gav de nog 15 försök men efter det gav jag upp.. Får ge det ett nytt försök imon, så inget långt inlägg idag heller.
Men har haft en super mysig dag ute på Saltholmen men godingarna Emma, Alexandra och Emmas bror Johan! Som även var super snäll och körde oss in. Vi kom ut rätt sent men låg på klipporna hela dagen och solade. SUPER MYS! Och fått ännu mer färg så ett leende på läpparna!
 När jag kom hem hade mamma grillat goa grillspett och nu ska jag avsluta kvällen med att möta upp Emmisen och gå en kvällspromenad. Så får kila iväg nu! PUSS

 
Så eftersom jag inte har några nya bilder så får det bilder frånn ett par årsen då jag och mamma var på Mallorca! ;)


1 Augusti och påväg ut till havet för sol ...

img_6538 (MMS)

1 Augusti och påväg ut till havet för sol och bad! Idag satsar jag på att få färg och att verkligen njuta av värmen när den väl är här. Kameran är med och lite bilder blir nog allt tagna! Har planerat att göra ett långt inlägg ikväll med massa bilder eftersom uppdateringen har varit så dålig det senaste...


RSS 2.0