LEDIGHET


Idag har min klass blivit förnedrade i EK kampen... Vi blev slaga i alla grenar, men vad gör det när det var strålande sol och vi hade kul som fan!?

Efter EK kampen stack jag hem och solade i någon timma sen blev det att dra iväg till jobbet och sälja svindrya tandborstar och kryss och knåp...
Är hemma nu efter en lång dag och har precis ätit och ska snart krypa ner i sängen och kolla på en go film och äta fruktsallad.
LOVE








Imorgon blir det att kolla på skolans 3or som tar studenten och vara lite avundsjuk! Men lär bli så glad för deras skull och känna mig lite lycklig ändå! Och är ju LEDIG resten av veckan så inte helt fel!

HELT SLUT EFTER GYMMET! Nu blir det film och gos. Ladda inför EK KAMPEN IMON!!




Like a flower you grow

Mäster kocken


MUMS

Niclas Frahmer

Min kärlek till dig är obeskrivlig, mina ord räcker inte till men jag älskar dig över hela mitt hjärta

Jag NJUTER


Idag har det nog varit det slappaste dagen, gick till skolan och hade två lektioner och första lektionen var det inte någon lärare på. Och emellan lektionerna gick jag, Emma och Josephine och köpte vindruvor och jordgubbar!

Sen jag kom hem har jag bara legat i solen, läst och softat och nu ska jag ställa mig och laga lite god middag.


There's a fire starting in my heart,
Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark

Kärleksröda kuddar..


Blev lite ändrade planer, kollade bara film en stund för pappa ringde och frågade om jag ville komma till honom idag. Packade ihop mina saker och han kom och hämtade mig, vi handlade lite jordgubbar som mys ikväll och blev även hårfärg som ska läggas i på onsdag eftersom vi är lediga tors och fredag så om det blir fel så har jag tid att gå till frisören och färga om innan någon hinner se katastrofen som kan ske ;)







Just can't get enough


Idag åker min gos hem, jag har tagit hand om honom nu i en vecka för att han har opereras. Vi har haft det jätte bra och saknar honom redan och längtar eftar att få träffa honom igen! Älskar min Niclas Frahmer





Nu ska jag krypa ner bredvid vovven min och kolla på en go film och äta tacos! Blir att lägga sig tidigt ikväll för är helt slut efter att ha jobbat hela dagen och ringt och såld svindrya tandborstar..




Amor vincit omina
Et nos cedamus amori

Jag tänker tillbaka


Jag saknar och jag tänker tillbaka till då det var lättare och det inte var alls lika seriöst.
Men avslutningen och övergången från det lugna till det hårda var grym!







I was born in the arms of imaginary friends.


Lördag


Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor





TRÖTT


Kravlar mig upp ur sängen för att gå till skolan och göra nationella i matte, andra delen.. Jaja, bara att köra och hoppas på att hjärnan är med mig idag!

”I'm going to make him an offer he can't refuse.”

Måndag


Avslutar dagen med ett välförtjänt bad, tänt lite ljus och har på go musik. Inget som får mig att slappna av mer än att bara kunna koppla av och inte tänka på några beskymmer alls. Har även tagit med en skål med popcorn in, hihi :)





Tar det lilla lugna

Jag softar på det idag och slappnar av totalt. Ingen ork så har blivit sängen en stor del av dagen.





whit every heartbeat








We will

all laugh at

gilded butterflies






Alive



Jag svävar runt i ovisshet mellan hopp, drömmar och verklighet. Jag är fruktansvärt nyfiken och less på att vänta. Jag vill veta nu. Höra allt du har att säga, så som du själv tänker det. Brutalt och ocensurerat.









Where do I go when I’m so alone?
Where do I turn when you are so close?
We try not to crash but we still collide
Tears I’ve cried, I’ll survive
I’m alive







För övrigt så ska jag snart krypa ner i sängen av sluta kvällen med att tända lite ljus och sätta på en go film!
Är helt slut efter att ha jobbat både lördag och söndag.  Kan även tillägga att bästa EMMA fyller år idag!

FREDAG


Tjugonde Maj, ikväll KOMMER Maggio till Liseberg och det verkar som hela Sverige ska dit! (alla utom jag)
Själv tillbringar jag min fredag med Lovisa och vi har precis gjort Amerikanska pannkakor och ikväll kommer mitt hjärta hem så då blir det mys!






Dagens "OUTFIT"


If you can dream it
you can become it

Hold your head up high

Jobb regn jobb regn... Ja det är precis vad denna dagen har bestått av. När man jobbar som telefonförsäljare möter man nog dom galnaste och sjukaste personerna som finns. Så är alltså rätt händleserikt jobb!

Är hemma hos min pappa nu och lyssnar på musik och väntar på vm finalen! TAGGA SVERIGE
Josephine är aktiv på jobbet


Alis volat propiis



To face the fear but not feel scared


Ibland måste man välja mellan två val, det finns två olika vägar att gå och oftast är man väldigt osäker när man väl val vilket håll man ska gå åt. Vi har gjort flera val i livet och nu tänker jag tillbaka och undrar hur det skulle vara om jag hade valt att gå en annan väg.






I see the girl I wanna be
Riding bare-back, care-free
Along the shore
If only that someone was me
Jumping head-first, head-long
Without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence
I wanna break fre
I see the girl I wanna be
Riding bare-back, care-free
Along the shore
If only that someone was me
Jumping head-first, head-long
Without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence
I wanna break fre














FREDAG



Vaknade upp hos Emma utan täcke och in tryckt i väggen... Haha ne så illa var det inte, vi hade en myskväll igår och pratade och skojade. Idag gick vi upp tre timmar innan skolan började för att färga hennes hår, och det blev as nice. Ljusare och ingen hårutväxt så ett plus till hemmafärgning!

Hade bara två lektioner idag så nu sitter jag hemma och myser framför tvn. Blir att göra hemmagjord pizza ikväll med min mamma och Marko men senare ska jag nog träffa mina goa tjejer och ser vad vi hittar på. Kvällen har många valmöjligheter och inga gränser.
One life One chans, Never give up

Bilder


snygga tjejer



Trött och slapp


Trött, hängig, slö, slapp, lat och har absolut ingen ork att göra någonting..

Jag har lagt mig raklång över sängen och bara ligger och funderar och vill ha en stor fet godisskål.. Mitt nyttiga liv går verkligen inte bra så får bli förändirng på det men har ett stort sockerberoende...

I have a dream

ÅSKA

Blixtar och muller är verkligen ingenting för mig utan något som skapar ett oerhört stort och läskigt obehag i mig. Vill bara försvinna underytan när åskan är igång med sina hemsk heter! Nu låter det som att hela min dag har gått under men innan åskan så var det skola och det var en galen skoldag med vattenballonger och galna kompisar.. Kan nog säga att jag har dom konstigaste, galnaste och mest underbaraste vännerna. Dom gör mina dagar med alla galenskaper!

Efter skolan åkte Jessica med mig hem och det blev solning och sen köpte vi MJUKGLASS och "gottade" oss i mullret av åska.......





Glad tjej i skolan


Jessica gör ett glädjeskutt

För jag är lycklig, för jag är lycklig!

Life ist short
Break the RULES
FORGIVE quickly,
KISS slowly, LOVE truly
LAUGH uncontrollably
an NEVER REGRET
anything that made
you SMILE



Underbara sol!

Hello!

Ikväll blir det ett inlägg om hela helgen och min måndag!
På fredag kväll åkte jag in till stan och mötte upp mitt hjärta som kom hem från Växjö. Vi åkte till norra liden och tillbringade resten av kvällen där och natten. På lördagen gick vi upp tidigt och åkte och passa godbiten Indra och gjorde lite amerikanska pannkakor och sen som lördagsmys till kvällen gjode vi hemma gjord pizza! Och kan säga att den verkligen var SUPER GOD!
På södagen blev det ligga och mysa hela dagen vid tv och sova ut och bara ta vara på dom timmarna vi hade kvar innan han åkte hem på söndag kväll :(

IDAG blev det en riktigt soft skoldag, tillbringade våra raster och engelska lektionen ute i den underbara solen. Något  som var mindre soft var kraschen av Emmas mobil, så tycker alla kan ta en tyst minut och be för den och Emma.
Efter skolan drog jag hem, tog mig en avokado och drog ner till  Almekärsparken och hängde och blev även lite vollyboll! En ritkigt soft dag alltså



Niclas & Indra




:'(






Mys kväll

Hej!
Sitter hemma hos Charlotte och myser med henne och Indra. Precis druktigt tea och pratat massor. Blir att sova här inatt för orkar inte vara hemma för tillfället men så är det ibland!

Jobbutbildningen gick jätte bra och nu är jag anställd och ska jobba mitt första pass imorgon från 13.00-18.00! SPÄNNANDE.

Men ska krypa ner i soffan nu och kolla lite film och må alltmänt gott!






Saknar mitt hjärta

Niclas Frahmer

God morgon!


Tjenare, tjenare!

Jag är trött, har träningsvärk och allt jag skulle vilja göra nu är att krypa ner i min oerhört goa och mjuka säng..
Men istället ska jag på arbetsutbildning och bli en grym telefonförsäljare! Men det är ju bara positivit att inom en snar framtid kommer jag känna mina egna pengar och ha mer att leva på än mitt lilla fjuttiga studiebidrag så ändå ett STORT plus!

Hade svårt att somna igår så ringde mitt hjärta så tvinga honom att ligga och prata med mig en stund, men det funkade inte heller så smsade en vän och blev att vi smsade till klockan hade börjat närma sig halv två.

Min dag:
9.00-13.00 arbetsutblidning
16.00 träna!
20.00 hockey Bratislava - Slovakien

alltså inte så mycket inplanerat, hinner kanske med lite shopping efter utblidningen!




Trött tjej redo för utbildning!


The greatest plesure in life is
doing what people say you cannot do

Helt slut!


Började med tjuo minuter på spinningcykeln och sen körde jag överkropp (armar, axlar och mage). Kämpade på bra och kände av hur utmattad min kropp egentligen var från måndags träningen då jag sprang sju och en halv kilometer och körde backträning i Riddarsten. Joggade sedan ner i tio mintuer på bandet och tog en lugn promenad hem.
Känner mig sjukt stolt över mig själv och får ett härligt lugn i kroppen så kommer nog somna gott ikväll!




STARK tjej efter gymmet!

Frusen

Tjenare!

Skolan gick bra och nationella kändes faktiskt helt okej. Jag gjorde så gott jag kunde och lät pennan glöda med mina tankar om julen;)
Satt sedan kvar i skolan för att jobba med ett geografi arbete som vi ska redovisa på fredag. Känns väl sådär när vi är tre i gruppen och det är bara jag och grymma Emma som jobbar! Men fuck den andra tjejen, hon förlorar bara på det själv.

Kom hem för en stund sen och är jätte frusen har lust att bara lägga mig i ett varmt bad med tända ljus och go musik, men får nöja mig med att jag har krypt ner i soffan med en go filt och dricker en nutrilett drick för att få lite energi till gymmet för att sedan kunna bränna massa fett och bygga grymt starka muskler!

Hade tänkt att lägga upp ett inlägg om hur jag ska äta och träna under en dag för att nå min dröm kropp!
Inlägget är för att påminna mig själv och inte ge upp och vika mig och strunta i det jag bestämt mig för, så har jag skrivit det här är det lättare att komma ihåg och kämpa på för att klara det.




Nationellaprov

Godmorgon!
Att vakna upp till väckarklockan med låten En famn för mig med Melissa Horn är inte helt fel, man vaknar med ett lugn och blir inte upp stressad som av dom andra signalerna som redan finns på mobilen. Så tips idag: Ha en lugn väckaklock signal.

Började min dag men en härlig räkmacka för att få lite extra energi till det engelska nationella provet som man sitter och gör i två timmar. Lycka till Moa! Haha ne men ska nog gå bra.


Rätt otagg på skolan, men kör bara kör!

Are You Ready - Three Days Grace





Arbetsintervju

Tredje Maj

Tjenare! Ja idag började dagen med skola, var en rätt lugn med matte, idrott och spanska. Tog sedan tåget in till Göteborg för vid kl 16.00 gå på en arbetsintervju som gick överförväntat! Satt där och skakade som aldrig förr av all nervösitet men när han väl började prata flöt allt bara på.

Innan intervjuen hann jag med att köpa ett par nya blåa jeans, ett brunt läderarmband och även hämta ut ett paket från ellos som innehöll en grymt cool mockaväst, ett sommar linne, ett par enkla svarta jeans shorts och tre vanliga t-shirtar i krämvit färg.


Tänkvärt citat idag:
Dream as if you will live forever.
Live as you will die tomorrow.  


Be somebody



Avslutar kvällen med ett härligt bad!

BildBomb från påsklovet


Vårtecken





Lycklig


Liuns & jag


Innan jag drog till Slottskogen med gött häng


Slottskogen


Fina Emma


Grymma tjejer





Min prickiga vän Indra


Indra


Bad vid Uspen



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0