Avkopplande bad

Kröp precis ner i badet och hade nog tänkt att tillbringa den närmsta timmen här. Dags för lite avkoppling nu i slutet av veckan. Även trött i kroppen efter träningen på gymmet så detta blir perfekt! Tänt ljus och satt på musik....


An ANGEL


hehe.. ;)


Lördag


Never Give Up


Malin och Jag


Andreas Wijk


Your Smile


. . .


Marc jacobs


drömmer mig bort till värmen


This is how I do it


Brunch

Haft en jätte go härlig brunch hemma hos Maja med massa goa tjejer! Nu kom vi precis in efter att ha varit ute en sväng med Nelson och blir väl att mysa ner i soffan och bara snacka och gosa!


GRATTIS ERICA!!

På 11 årsdagen.


You


New york

Äter en väldigt go lunch på New York men blir så när inte skolan har något gott att erbjuda och Erica fyller år så då slår man till med lyx lunch!


Åhhh vad jag är trött

Helt slut efter passerna på gymmet.. Sitter nyduschad och orkar knappt röra ett finger. Är stolt över mig själv, jobbat på bra idag! Så nu ska jag göra lite varm choklad och krypa ner till en film! Om jag orkar resa mig ifrån köket då...


Soffan

Är ner gosad med mysfilten i soffan och kollar Enews! Sitter även med en kopp vaniljte och verkligen kopplar av efter spinningpasset på idrotten och laddar upp för ikväll då det blir dubbelpass på gymmet med bodymind och flow! Känns gött att jag kommit igång med träningen igen och ska verkligen hålla detta uppe nu!


SKOLA!

WIHO! Eller... Ne inte riktigt, sängen känns mycket mer lockande men tyvärr så är skolan ett måste... SÅ MOT SKOLAN!


Brist på allt

Har ingenting att skriva eller tillägga.. Jag är trött, jag vill ha lov och jag vill ha fred på jorden men dröjer ett tag till något av det uppstår;) så tills dess drömmer jag mig bort och hoppas på bättre tider och möjligheter, eller något i den stilen, bla bla bla bla bla.. Tack.


Slapp

Dagen har tillbringats i sängen och kommer fortsätta så tills det är dags att gå till skolan imorgon bitti! Känns som om jag kört ett stenhårt träningspass.. Men egentligen har jag bara slappat till 100% men kroppen visar väl bara att den behöver vila. Så så blir det, nu ska jag tända lite ljus och krypa ner till en film! Lagt in alla Turkiet bilder nu så imorgon äntligen kommer det en bildbomb!


Mys lördag

Lördagen tillbringades med Felica! Hade verkligen en toppen dag, fint väder och det gjorde att vi tog en runda runt sjön och stannade och fikade på Nääscafé. På kvällen blev det ner till ICA för att handla mat för att sedan laga en go middag. En sådan här lördag borde man ha varje helg.

Hockey..

Ikväll blir det hockey, Frölunda vs Växjö. Drar dit med mitt goa sällskap Maja, så det blir väl det jag gör ikväll. Kommer hem runt  22-23 så hinner inte med så mycket mer, men ska bli skönt att komma tidigt i säng och sen ha en otroligt go sovmorgon.

Nerbäddad

Helt slut efter att har kört ett pass på gymmet.. Så nu är jag ner bäddad och ska väl snart sova!

DEN SOM ÄR MED I LEKEN FÅR LEKEN TÅLA

Nu är jag med i ditt spel och nu är det min tur att spela ut dig.

Du är inte som alla andra

tänkte om du ville veta vad jag tyckte

För jag skrattar idag


Darling


Dubbel pass

Trött tjej sitter framför tvn, blev ett dubbelpass på gymmet med bodymind och flow.

Tillbringade dagen i skolan först sen hem för plugg och sedan träning. Imon är det prov och inget har fastnat men får väl bara hålla tummarna och hoppas på att det går!


21.26


Nu är det dags att koppla av lite,
tömma hjärnan på allt och bara kolla på lite film och inte behöva tänka.

Helgen


Lördagen tillbringades hemma hos Jonas på kvällen , och en massa drama...
Söndagen var en lugn dag då jag låg i badet i någon timme och sen tog jag och Helle bilen till Ängelholm och kollade hockey då våra pojkvänner mötte Rögle.

'Cause he's taking you for granted


Be careful what you wish for 'cause you just might get it


Pain is never permanent


PANNKAKSFRUKOST

Vaknade upp bredvid en go Madde och vi gick upp och lagade en super god frukost.
Nu ligger vi i sängen igen med matkoma, och pannkakor i magen för ett helt liv;)


Dreaming is believing


Myskväll


Hittade lite små saker i Allum och satte oss även ner och fikade och fick pratat ut en del.
Två nya silverringar pryder nu mina händer, och gud va fina dom är. Två riktigt bra köp, som jag är riktigt nöjd med. Fick även med mig hem en tröja och två halsdukar. Bilder får komma upp imorgon!

Nu ligger jag och Madeleine i soffan och gosar, har till bringat kvällen med några glas vin vid brasan och ett stearinljust tänt rum. Mycket mysigt!





Allum


Nu tar jag en sväng till allum med Madeliene och tar en fika och blir att kika runt efter något man kanske vill ha också. Men inte alls shoppingsugen längre men något ska jag allt komma hem med! Va ett tagsen nu :)

Jag saknar dig mindre och mindre

jag har glömt dig en VACKER dag



SKOLA


Andreas Wijk



everything comes to an end


Be careful what you wish for 'cause you just might get it


svart



Just turn of your brain, and turn on your heart.


Hoppa om du vågar riskera ditt liv

Men kom ihåg innan du hoppar: 
Fråga stjärnorna om när. 
Fråga stjärnorna om när." 

Och du möter kanske nån som sätter tillvaron på spel 
Jag reste mig för att gå och sa: 
"Det som sker det sker." 
Men jag är ingen slav under de krafter som styr 
Jag har en egen vilja, jag behöver aldrig fly



När vindarna vänder


BRINNANDE REGN


Drömmer mig bort en stund


FASHION


Vänner

Vad skulle jag göra utan er, mina älskade vänner.

.


Extra uppmuntrann

Hittade en rolig liten sida som faktiskt kan vara bra ibland då man kanske känner sig nere och självförtroendet inte är på toppen : http://www.utbildning-co.se/sv/peppa/peppa.asp
Kanske lite överdriven men måste erkänna att jag fick ett litet leende på läpparna;)

Underbar


Träningen är igång igen, tror jag...

Inte haft sug på att träna på riktig länge men förra veckan pallrade jag mig till gymmet några gånger på pass och denna veckan har redan börjat bra! Efter jag kom hem från en bra vecka i Växjö så gick jag till gymmet! Körde på som fan i en timma och sen la jag mig i solariumet! Bokade även upp mig på två pass imorgon så detta är ju i rätt riktning iallfall :D

lOVE


life is to short to sit around miserable

Det finns alltid en gräns för vad man tål. Jag har aldrig blivit sviken så grovt att jag inte kunna förlåta människan i fråga, men jag vet att det finns tillfällen där det kan vara svårt. Däremot har jag svårt för oförlåtande människor. Tjuriga, envisa människor med extremt bestämda principer som inte inser att alla gör misstag förrän de själv gör ett – och bron är bränd.

RSS 2.0